İzmir Avukat
petshop kedi maması köpek maması
DOLAR 23,1885 -0.59%
EURO 25,2651 0.6%
ALTIN 1.457,670,48
BITCOIN 6150930,37%
Antalya
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’da 23 Nisan coşkusu

Antalya’da 23 Nisan coşkusu

ABONE OL
23 Nisan 2023 20:57
Antalya’da 23 Nisan coşkusu
23 Nisan 2023
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adana escort Çukurova escort Seyhan escort Ankara escort Mamak escort Etimesgut escort Polatlı escort Pursaklar escort Haymana escort Çankaya escort Keçiören escort Sincan escort izmir escort aliağa escort balçova escort bayındır escort bayraklı escort bergama escort beydağ escort bornova escort buca escort çeşme escort çiğli escort dikili escort foça escort gaziemir escort güzelbahçe escort karabağlar escort karaburun escort karşıyaka escort kemalpaşa escort kiraz escort kınık escort konak escort menderes escort menemen escort narlıdere escort ödemiş escort seferihisar escort selçuk escort tire escort torbalı escort urla escort bostanlı escort mavişehir escort alsancak escort üçyol escort bursa escort altınşehir escort gemlik escort görükle escort gürsu escort inegöl escort kestel escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort soğanlı escort yıldırım escort antalya escort akseki escort aksu escort belek escort demre escort döşemealtı escort elmalı escort finike escort gazipaşa escort gündoğmuş escort ibradı escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort manavgat escort muratpaşa escort serik escort alanya escort Eskişehir escort Gaziantep escort Şahinbey escort Nizip escort Şehitkamil escort İstanbul escort Merter escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort Kayseri escort Kocaeli escort Gebze escort İzmit escort Malatya escort Manisa escort Mersin escort Yenişehir escort Mezitli escort Erdemli escort Silifke escort Akdeniz escort Anamur escort tarsus escort Muğla escort Bodrum escort Milas escort Dalaman escort Marmaris escort Fethiye escort Datça escort Samsun escort Atakum escort İlkadım escort Aydın escort Bolu escort Denizli escort Diyarbakır escort Düzce escort Konya escort Kütahya escort Sakarya escort

VALİ Ersin Yazıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Bade Türkmen’e devretti. Vali Türkmen’in ilk talimatı çocukların güvenlikleri için gerekli tüm önlemlerin alınması oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıldönümü, Antalya’da büyük coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili vali olan Z. Marsel- Z. Denizhan Öner İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Bade Türkmen, Vali Ersin Yazıcı’nın koltuğuna oturdu.

Vali Yazıcı, Vali Türkmen’i makamında karşılayıp 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak makamını devretti. Vali Yazıcı’nın makamına oturan Bade Türkmen, şöyle dedi:

“Ramazan bayramının sevinciyle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun, 103. yıldönümü gururunu, birlikte yaşadığımız, kutlu bir gün. Tüm vatandaşlarımızın bayramlarını, en içten dileklerimle kutluyorum. 23 Nisan, sadece bir çocuk bayramı değil, büyük bir milletin; milli iradesinin ve azminin, tarihe geçmiş günüdür. Türk millet için, büyük bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde; genç-yaşlı, kadın-erkek, tek yürek, Kurtuluş mücadelesine, ses verdiği gündür. Ve bu özel gün, büyük önderimiz Atatürk tarafından, önce evlatlarına ve sonra dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Çok şanslıyız ki, dünya üzerinde bu gururu yaşayan sadece bizleriz. Bu nedenle, minnetimiz ve sorumluluğumuz büyük. Bu anlamlı günde, geleceğin sahibi, Türk çocukları olarak, üzerimize düşen sorumluluğun, bilincindeyiz. Büyük zorluklarla kurulan ülkemizi, yarınlara, emin adımlarla taşımak için, gerekli olan azim ve çabayı göstermekte kararlıyız.”

Vali Türkmen konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i arayarak çocuklar için gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alınması talimatını verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cam Piramit’te düzenlenen programlarla devam etti. Buradaki törene Vali Yazıcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mithat Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ali Güllü, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Sg. Alb. Dr. Murat Sezgin, Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Çakıroğlu, kurum müdürleri, 23 Nisan’da yönetici koltuklarına oturan çocuk yöneticiler ile çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Vali Ersin Yazıcı, çocuk vali Bade Türkmen ile 23 Nisan kutlamalarının yapıldığı tören alanına geçerek çocuklar ve vatandaşlarla bayram coşkusuna ortak oldu. Törende çocukların gerçekleştirdiği şiir, dans, tiyatro ve yabancı ülkelerden gelen misafir çocukların gösterileri beğeniyle izlendi. Törenin ardından Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

DHA

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.