Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelimiz tarafından kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yapılan operasyonda bir kişi yakalandı.
Serik-Antalya istikametinde seyir halinde iken durdurulan çekici ve bu çekiciye takılı vaziyetteki römorkta yapılan aramada, 10 milyon 70 bin adet boş makaron ele geçirilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde İ.H.K. isimli şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında adli işlem yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi,” Emniyet olarak kaçakçılık faaliyetlerinde bulunarak Devleti vergi yönünden zarara uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.”
Baki AYDIN
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.