Antalya, uzun bir yaz sıcağı döneminin ardından nihayet serinlemeye kavuştu. Güneşin kavurucu sıcağına maruz kalan şehir, sonunda rahat bir nefes alabildi. Antalyalılar, dün gece ve bugün etkisini sürdüren sağanak yağmurun, beklenen ferahlığı getirdiğini söylüyor.
Antalya sokakları, yağmurla birlikte canlandı. Vatandaşlar, yağmurla birlikte serin havanın tadını çıkardı ve sokaklara çıkmaktan çekinmedi. Parklar ve bahçeler de, yağmur sonrası çiçeklerin ve yeşilliklerin canlandığı bir görüntüye büründü.
Antalya’da yaşayan bir vatandaş, “Bu yağmur gerçekten çok iyi geldi. Uzun bir yazın ardından serinlemek harika bir his,” dedi. Bir diğer vatandaş ise, “Tarım sektörü için bu yağış çok önemli. Topraklarımız susuzluğa dayanamıyordu,” şeklinde konuştu.
Arife ÖCAL
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.