İzmir Avukat
petshop kedi maması köpek maması
DOLAR 20,9783 0.73%
EURO 22,5975 -0.26%
ALTIN 1.312,07-0,73
BITCOIN 5709620,88%
Antalya
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

10 Mayıs 2023
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adana escort Çukurova escort Seyhan escort Ankara escort Mamak escort Etimesgut escort Polatlı escort Pursaklar escort Haymana escort Çankaya escort Keçiören escort Sincan escort izmir escort aliağa escort balçova escort bayındır escort bayraklı escort bergama escort beydağ escort bornova escort buca escort çeşme escort çiğli escort dikili escort foça escort gaziemir escort güzelbahçe escort karabağlar escort karaburun escort karşıyaka escort kemalpaşa escort kiraz escort kınık escort konak escort menderes escort menemen escort narlıdere escort ödemiş escort seferihisar escort selçuk escort tire escort torbalı escort urla escort bostanlı escort mavişehir escort alsancak escort üçyol escort bursa escort altınşehir escort gemlik escort görükle escort gürsu escort inegöl escort kestel escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort soğanlı escort yıldırım escort antalya escort akseki escort aksu escort belek escort demre escort döşemealtı escort elmalı escort finike escort gazipaşa escort gündoğmuş escort ibradı escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort manavgat escort muratpaşa escort serik escort alanya escort Eskişehir escort Gaziantep escort Şahinbey escort Nizip escort Şehitkamil escort İstanbul escort Merter escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort Kayseri escort Kocaeli escort Gebze escort İzmit escort Malatya escort Manisa escort Mersin escort Yenişehir escort Mezitli escort Erdemli escort Silifke escort Akdeniz escort Anamur escort tarsus escort Muğla escort Bodrum escort Milas escort Dalaman escort Marmaris escort Fethiye escort Datça escort Samsun escort Atakum escort İlkadım escort Aydın escort Bolu escort Denizli escort Diyarbakır escort Düzce escort Konya escort Kütahya escort Sakarya escort

ANTALYA’da yaşadıkları evden tahliye kararı çıkan Belçika vatandaşı Abdulwahab B. ve ABD’li Bethany E., icra memurlarına ve avukatlara zor anlar yaşattı. İlk olarak kapıyı açmayan ikili, ardından ‘Amerikan vatandaşıyız bize dokunamazsınız’ dedi. Memurlara hakaret ve küfür eden Bethany E., eline aldığı Kur’an-ı Kerim’i ev sahibine doğru tutarak ‘Şeytansın’ diye bağırdı. Yaşananlar cep telefonu ile kayıt altına alınırken, avukat Şerife Sultan Alp, ikili hakkında şikayetçi oldu.

Muratpaşa’da yaşayan Mualla Doğan, aynı ilçedeki eşyalı evini 2 yıl önce Belçika vatandaşı Abdulwahab B. ve ABD’li Bethany E.’ye kiraya verdi. 2 yıllık süreçte iddiaya göre eve farklı kişiler girip çıkınca Doğan kiracılarını uyardı. Ancak olay devam edip, binada yaşayan diğer kişilerden de şikayet gelince Doğan, avukatı Şerife Sultan Alp’e vekalet verip kiracıları tahliye etmesini söyledi. Hukuki süreci başlatan Alp, tahliye kararı aldırdı. Alp ardından kiracıları arayarak tahliye için geleceklerini, eşyalarını toplamalarını söyledi. 2 Mayıs günü icra memuru ile adrese giden Şerife Sultan Alp, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Abdulwahab B. ve Bethany E., uzun süre çalınmasına rağmen kapıyı açmadı. Polis ve çilingir kapıyı açınca ikili, cep telefonları ile o anları kayıt altına almaya başladı ve İngilizce ‘Biz Amerikan vatandaşıyız, bize dokunamazsınız’ diyerek memurlara zorluk çıkardı.

Zaman zaman küfür ve hakaret eden Abdulwahab B. ve Bethany E., bir görevlinin de sırtına vurdu. Bethany E., bir süre sonra evde bulunan Kur’an-ı Kerim’i alıp ev sahibi Doğan’a doğru sallayarak ‘Şeytan, siz şeytansınız’ dedi. Yaşanan anlar icraya gelen ekip tarafından da kayıt altına alındı. Yaklaşık 3 saat süren tahliye işleminin sonunda eşyalı kiraya verilen evdeki bazı eşyaların evde olmadığı fark edildi.

Tahliye işleminin ardından kimliği belirsiz bir kişi, daire kapısının önüne kırmızı boya döktü. Yaşanan olayların ardından avukat Alp, Abdulwahab B. ve Bethany E. hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na, hakaret, tehdit, mala zarar verme, halkı kin ve düşmanlığa sevk etme, tahrik ve aşağılama, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçlarından şikayetçi oldu. Yaşadıkları karşısında şaşkın olduğunu söyleyen Mualla Doğan, “Evimi eşyalı olarak 2 sene önce kiraya vermiştim. Fakat evime giren, çıkan belirsiz. Sürekli asansörde değişik insanlarla karşılaşıyordum. Binada oturanlardan da bu tür şikayetler gelmeye başlayınca aradım. Bunu yapmamaları gerektiğini söyledim. Şikayetler devam edince ben de avukatıma verdim. Tahliye anında bize çok büyük hakaretlerde bulundu. Kendi ülkemde ‘Ben Amerikan vatandaşıyım bana dokunamazsınız’ diyor bize” dedi.

Bu kişiler hakkında şikayetçi olduklarını belirten avukat Şerife Sultan Alp, “Tahliye için icra memuru ile birlikte geldik. İlk etapta kapıyı bize açmadılar. Polis ve çilingir geldi, kapıyı açtı. Kapı açılınca kameralarla bizi çekerek ‘Biz Amerikan vatandaşıyız. Bize dokunamazsınız, eve giremezsiniz’ dediler. Yaklaşık 2,5- 3 saat kadar bu olay sürdü. Ev eşyalı, kiraya verilmişti ancak eşyaların bir kısmı kayıptı. Kendilerine eşyalarını toplamasını söyledik ancak toplamadı. Sürekli ev sahibine doğru evdeki Kur’an’ı sallayarak ‘Sen şeytansın’ diye bağırdı. Kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu. (DHA)

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.