İYİ Parti Döşemealtı İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı, cinayete kurban giden Ülkücü camianın önemli isimlerinden Sinan Ateş’in anısına lokla dağıtımı gerçekleştirdi.
İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı’nın projesi olan, Döşemealtı İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı organizasyonu ve İlçe Başkanlığı katkısıyla, cinayete kurban giden Ülkücü camianın önemli isimlerinden Sinan Ateş’in anısına lokla dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinliğe, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve il yönetimi ile birlikte Antalya milletvekilleri Feridun Bahşi ve Hasan Subaşı, Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş, Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, milletvekili adayları ve partililer katıldı.
LOKMA DAĞITILDI
İYİ Parti Döşemealtı Kadın Politikaları Başkanı Kübra Demiratan, etkinliğe gösterilen ilgi ve alakanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Başta İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan ve milletvekillerimiz Feridun Bahşi ve Hasan Subaşı olmak üzere tüm partililerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinliğimizde, şehidimiz Sinan Ateş’in ruhu için lokma dağıtımı ve depremde hayatını kaybeden annelerimiz anısına karanfil dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca pazar yerinde açtığımız stantta Kuran okuttuk ve partimize yeni üyeler kazandırdık” diye konuştu.
Kubilay ELDEMİRCİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.